Thursday, February 3, 2011

.::Hantu Kak Limah Balik Rumah::.
penantian suatu penyeksaan..
tapi penyeksaan kali ini amat2lah berbaloi dengan penantiannya..
akhirnya download link untuk Hantu Kak Limah Balik Rumah telahpun ada..
dipersilakan kawan2 untuk mendownload cerita sensasi ini ya..

Hantu Kak Limah Balik Rumah

Genre: Comedy | Horror
Language: Malay
Subtitle: None

SYNOPSIS

Husin yang telah lama bekerja di Singapura mengambil keputusan balik ke kampung halamannya, Kampung Pisang. Apabila pulang ke rumahnya, Husin hairan melihat perangai pelik jiran sebelah rumahnya, Kak Limah yang langsung tidak bercakap dan rambut yang mengerbang semacam. Dia juga mengalami kejadian menakutkan ketika mahu tidur. Husin bergegas ke warung Pak Jabit, lalu menceritakan kepada orang-orang kampung yang mungkin Kak Limah sudah menjadi hantu. Abi Hurairah juga setuju dengan pendapat Husin kerana beliau juga mengalami peristiwa pelik ketika melihat Kak Limah di kawasan kubur. Pak Jabit yang memang bengang dengan Husin (kerana memutuskan ikatan kasih dengan anak gadisnya, Che Nin), menuduh Husin adalah pembawa nasib buruk kepada Kampung Pisang. Sebelum ini keadaan aman damai, sebaik sahaja Husin muncul, keadaan kembali kacau bilau.
Pak Abu mencadangkan agar mereka menyiasat apa yang berlaku sebenarnya. Beramai-ramai mereka ke rumah Kak Limah. Mereka menemui mayat Kak Limah yang hampir reput. Namun, setelah pengebumian jenazah Kak Limah, kampung mereka masih dihantui makhluk misteri di tengah-tengah malam.
Pelbagai bomoh dipanggil untuk menghalau hantu, malangnya tiada satupun bomoh yang berjaya menghalau hantu tersebut. Hantu apakah itu sebenarnya? Siapa yang berjaya menghurai misteri hantu Kak Limah tersebut? Temui jawapannya dalam ‘Hantu Kak Limah Balik Rumah..

SCREENSHOT

Download :
Hantu Kak Limah Balik Rumah (800Mb)
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5

nak saiz kecik sikit??..ada punya..
Hantu Kak Limah Balik Rumah (321Mb)
Part 1
Part 2

credit to smartiesrelease

No comments:

Post a Comment